Eksplosion ved thairestaurant: Politiet efterlyser ung mand

Politiet offentliggør signalement af mand, der løb fra gerningsstedet i nat,

Eksplosionen skete ved denne restaurant i nat.

Københavns Politi offentliggør nu et signalement af en mand, der løb væk fra en thairestaurant på Røde Mellemvej på Amager efter en eksplosion klokken cirka 3.30 i nat.

På Twitter beskrives manden som værende mellem 16 og 18 år, omkring 180 centimeter høj og mellemøstlig af udseende.

Han var iført mørke bukser og sko samt mørkeblå/sort dunjakke. Desuden beskrives han som slank af bygning med kort hår.

Manden er sidst set for enden af Nålemagerstien, skriver politiet, der opfordrer folk til at ringe 114, hvis man har oplysninger i sagen.

Eksplosionen skete i eller foran en thai-restaurant, og facaden er delvist sprængt i stykker. Derudover er der sket nogle mindre skader på nogle parkerede biler i nærheden.

Efterforskningsleder i Københavns Politi Mads Helios fortalte tidligere i dag til DR Nyheder, at politiet tager sagen alvorligt og ikke ønsker at udelukke hverken det ene eller det andet så tidligt i efterforskningen.

Heller ikke om der kan være sammenhæng til de andre eksplosioner, der har fundet sted i Storkøbenhavn inden for det sidste halve års tid.

- Det er for tidligt at sige, hvorvidt der er en sammenhæng, for vi er ikke færdige med vores undersøgelser derude endnu. Men det er selvfølgelig noget, som vi undersøger meget nøje, sagde Mads Helios.