Emilie skar i sig selv: Nu er hun klar til at dække arrene med tatoveringer 

Flere unge skader sig selv med vilje. Efter otte år er Emilie klar til at komme videre.

Emilie får dækket sine selvskade-ar med en tatovering. Efter otte år, hvor hun har skåret i sig selv, er hun klar til at komme videre.

Emilie Haahr sidder hos tatovøren, som gør klar til at dække hendes venstre underarm med nordiske blomster og et portræt af hendes kat.

Tatoveringen er stor, men den skal også dække mange ar, som Emilie har givet sig selv.

Det har hun gjort ligesom et stigende antal unge. Faktisk er det mere end hver femte, der har prøvet at skade sig selv, viser en ny dansk undersøgelse, der er undervejs - og internationale tal viser samme tendens.

Emilie begyndte at skære i sig selv, da hun var 12 år og havde det rigtig svært. Nu er hun 22, og det er to år siden, hun droppede barberbladene. Hun har accepteret arrene som en del af sin historie, men hun føler alligevel, at hun er klar til at se på noget smukkere.

Se Emilie fortælle om sin beslutning i videoen, og lyt med i podcasten Den Daglige Dosis, som dykker ned i, hvorfor unge egentlig skader sig selv.

Hvis du selv har tanker om selvskade eller brug for nogen at tale med, så ring til Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade på 7010 1818. Eller find mere info på LMS' hjemmeside her.