Emma til DR Skum

Danmarks Radios ungdomsportal på internet, Skum, har vundet internettets svar på en Oscar - den internationale Emma-pris i kategorien, Lifestyle: News & Zines.

Danmarks Radios ungdomsportal på internet, Skum, har vundet deninternationale Emma-pris i kategorien, Lifestyle: News &Zines.

En Emma (Electronic Multimedia Awards) regnes for de interaktivemediers "Oscar".

- Skum er underholdende, provokerende og sarkastisk. Skumindeholder alt det, som teenagere elsker. Gode features opbyggetfra bunden til nettet. Et fremragende websted, der rammer sinmålgruppe med veludført indhold, lyder det fra dommerne.

Champagnen var klar og propperne sprang

På Skum var der glæde, da nyheden om prisen kom frem.

- Champagnen var klar. Vi fulgte overrækkelsen på nettet, og davi så, at vi havde vundet, sprang propperne, fortæller en gladThomas Løfgreen, der er daglig leder af Skum.

- Det her er en stor anerkendelse af vores arbejde. Det er voresførste internationale pris, og vi har fået den for hele sitet.

Thomas Løfgreen regner med, at anerkendelsen vil gøre detlettere for Skum at finde samarbejdspartnere både i Danmark oginternationalt i fremtiden.

Det er andet år i træk, DR vinder en Emma-pris. Sidste år blevdet interaktive tv-program ROFL (Rene ord for Lommepengene) kåretsom vinder.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk