En glad far til en rigtig prinsesse

Det var en meget smilende og glad far der mødte pressen godt halvanden time efter fødslen. Det var en smuk fødsel, lød det fra kronprinsen, der følte sig på mere sikker grund, end sidst.

Det var en meget glad og afslappet nybagt far som mødte pressen godt halvanden time efter fødslen. (Foto: © Keld Navntoft, Scanpix)

Godt halvanden time efter fødslen mødte kronprins Frederik op i Rigshospitalets forhal og fortalte pressen om den lille pige og om fødslen. Det var en smilende og glad far som mødte op.

- Det var lige så fantastisk og smukt, som første gang, sagde en glad kronprins Frederik om fødslen.

En erfaren coach

Han var med under det hele og det forlyder at han var en god coach for kronprinsesse Mary under forløbet.

Kronprins Frederik påpegede, at han netop har følt sig mere sikker og afslappet denne gang.

- Dengang havde man jo ikke rigtig prøvet det. Da var man jo bange for, at det er et stykke Flora Danica. Nu kender man jo fornemmelsen, siger kronprinsen om det at hjælpe et barn til verden.

Mørk i udseendet

Den lille pige slægter tilsyneladende sine forældre på med sit udseende. Ifølge den nybagte far har hun mørke øjne og mørkt hår.

- Hun har mørke øjne indtil videre, men det er jo meget normalt i starten, fortalte kronprins Frederik. På spørgsmålet om hvem hun ligner svarede den glade far.

- Hun ligner en meget lille baby.

ExternalContenthttp://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:532dea1c6187a20a446ce237http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:532dea1c6187a20a446ce23a