En person er fundet indebrændt i et hus på Falster

Et hus ved Nykøbing Falster stod torsdag aften i flammer. Nu er der fundet en død person i huset.

Politiet har fredag den 12. juli 2019 afspærret et nedbrændt hus på Gavlhusvej i Nykøbing Falster og behandler det som et gerningssted. (Foto: Presse-fotos.dk © Scanpix)

En person er fundet indebrændt i et hus i Taaderup, der ligger lige uden for Nykøbing Falster. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Politiet undersøger, om der ligger noget kriminelt bag.

Torsdag klokken 21.49 modtog politiet en anmeldelse om, at der var brand i et hus på Gavlhusvej 21 i Taaderup. Der er tale om en enkeltstående villa.

Natten til fredag har både politi og brandfolk været på adressen til brandslukning og bevogtning. Det er tidligere meldt ud, at politiet betegner det udbrændte hus som et gerningssted.

- Vi fortsætter vores tekniske undersøgelser og afhøringer, og jeg forventer, at dette arbejde vil vare resten af dagen. På nuværende tidspunkt har vi ikke yderligere oplysninger, siger politiinspektør Kim Kliver i pressemeddelelsen, der er udsendt fredag omkring middag.

Det fremgår ikke af pressemeddelelsen, hvem den afdøde er, eller om de pårørende er blevet underrettet.

To andre dødsbrande i politikredsen

Politiet har de seneste måneder undersøgt to andre brande i huse i politikredsen, hvor to mænd er fundet indebrændt. Der er tale om en brand i Ruds Vedby 21. april og i Vemmelev 16. juni.

Der er tale om to drab. En mand erkendte i juni under et grundlovsforhør, at han havde slået beboerne i husene ihjel. Ved det ene drab skulle en anden mand have deltaget, men han har ved grundlovsforhøret nægtet sig skyldig.

De to drab og husbrande er af politiet blevet koblet sammen med et drab i Gundestrup ved Grevinge 14. februar, hvor en mand blev fundet død i et udbrændt hus. Ingen personer er sigtet for denne forbrydelse.

Det er ikke oplyst, om den afdøde person i det udbrændte hus i Taaderup har forbindelse til de andre sager.

/ritzau/

Facebook
Twitter