Erkender drab på kvinde der blev fundet på rasteplads

32-årig mand erkender knivdrab på nordafrikansk kvinde i byen Strib på Vestfyn. Tip hjalp politiet.

En 32-årig mand har under afhøring erkendt at have dræbt en nordafrikansk kvinde med en kniv i byen Strib nær Middelfart på Fyn, oplyser Fyns Politi.

Liget af kvinden blev lørdag fundet indhyllet i plastikposer på en rasteplads ved Langå. Den 32-årige mand skal forklare sig foran en dommer ved et grundlovsforhør ved Retten i Odense tirsdag.

- Han har erkendt sigtelsen for drab ved første afhøring, men nu må vi se, hvad han siger i grundlovsforhøret, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen til Ritzau.

- Drabet er foregået med kniv, og gerningsstedet er Strib ved Middelfart, fortæller Henrik Justesen.

På rastepladsen havde en forbipasserende lagt mærke til nogle sorte plastiksække og besluttede at undersøge dem nærmere. Herefter blev der slået alarm.

Umiddelbart havde politiet ingen anelse om, hvem kvinden var, og derfor appellerede politiet til offentligheden om hjælp.

Det var netop et tip fra en borger lidt over mandag middag, som løste gåden.

- Vi har fået over 200 henvendelser, det er rigtigt godt, sagde vicepolitiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen fra Østjyllands Politi til Ritzau.

Lidt før klokken 16 blev den 32-årige mand anholdt i Sønderjylland og sigtet for at have dræbt kvinden. Politiet mener, at kvinden blev dræbt på mandens bopæl i Strib.

- Det er sket først på ugen, sagde Jesper Bøjgaard.

Kvinden er fra et nordafrikansk land og opholdt sig i Danmark på et turistvisum.

Om hendes forhold til den anholdte mand nøjes Jesper Bøjgaard med at sige, at de kendte hinanden i forvejen.

Østjyllands Politi kan ikke udtale sig om et eventuelt motiv til forbrydelsen.

/ritzau/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk