Få tip om dødt spædbarn: Politi efterlyser flere vidner

Københavns Vestegns Politi afventer retsmedicinske analyser for at fastslå dødsårsag og alder.

Det var ved boligområdet Brinken i Glostrup, at nogle bygningsarbejdere mandag eftermiddag fandt menneskeknogler fra et dødt spædbarn. (Foto: Mads Claus Rasmussen © Scanpix)

Mindre end en håndfuld.

Politiet har kun modtaget få henvendelser, efter man i går efterlyste en kvinde i forbindelse med sagen om det døde spædbarn, som mandag blev fundet gravet ned ved boligområdet Brinken i Glostrup.

- Vi er fortsat interesseret i at høre fra folk, der går rundt med en viden. Det kan være et kendskab til kvinden, eller hvis man har oplysninger om et barn, der er forsvundet, siger pressetalsmand fra Københavns Vestegns Politi Lars Andersen.

Han kan ikke komme nærmere ind på, hvad de par henvendelser, politiet har fået, går på, eller hvilken betydning de har for efterforskningen.

I går efterlyste politiet en 20 til 25-årig kraftig kvinde med mørkt, krøllet hår, der formentlig er af anden etnisk oprindelse end dansk – muligt rumæner. Ifølge politiet har vidner fortalt, at de flere gange har bemærket en ung kvinde i området for cirka to uger siden.

Hun kan have boet i området uden at være tilmeldt Folkeregisteret, men politiet mener, at hun opholder sig et andet sted – muligvis i området omkring Brøndby Strand.

Politiet ved ikke, om hun har noget med sagen at gøre, men vi vil gerne tale med hende.

Det var bygningsarbejdere der mandag omkring klokken 14.00 fandt menneskeknogler, der var pakket ind i trøje. Undersøgelser på stedet har efterfølgende vist, at der er tale om et spædbarn, som har været død i nogen tid og været gravet ned i jorden.

Ifølge Lars Andersen afventer man stadig retsmedicinske analyser af obduktionens resultater, der skal hjælpe med af fastslå dødsårsag og afdødes køn og alder.

- Vi kan ikke sige noget om analyserne endnu. Det vil komme drypvis.

Hvis du har oplysninger i sagen, kan du kontakte Københavns Vestegns Politi på telefonnummer 114.