FAKTA Dagen derpå: Søndag byder kun på mindre ændringer i trafikken

Trafikken rundt i Danmark er ved at være normal igen, men stadig må du vente lidt på nogle af landets færger og s-toge.

Situationen ved Hjarbæk Fjord i Sundstrup ser noget værre ud end resten af landet, hvor trafikken er tæt på sit normale niveau igen. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Efter et halvt døgn med lukkede broer og færgeovergange er det værste vejr ovre, og trafikken i Danmark ser så småt ud til at være tilbage på normalt niveau.Ingen af landets broer er således lukket, og kun på Øresundsbroen fraråder man vindfølsomme køretøjer at passere. På Storebæltsbroen og Svendborgsundbroen kan det stadig rykke kraftigt i bilen, men her er der ingen advarsler længere.

Generelt for bilister og andre trafikanter advarer Vejdirektoratet om glatte veje i hele landet. Det skyldes underafkøling kombineret med sne, slud eller regn. Vær derfor varsom, hvis du begiver dig ud i trafikken.Færgerne sejler igenLigesom med broerne er færgerne stort set tilbage på normalen, og kun på de to ruter Gedser-Rostock og Samsø-Kalundborg må passagerer vente til i eftermiddag med at komme på en færge.Turen til og fra Tyskland forventes genoptaget klokken 13.30, mens folk formentlig må vente til sidst på eftermiddagen med at komme til og fra Samsø.

Mellem Ystad og Rønne er hurtigfærgen Leonora Christina aflyst, og i stedet sejler den konventionelle færge Povl Anker retur én gang i løbet af dagen. Fra Rønne er det klokken 12.30 og retur 15.30 - fra Ystad er det klokken 16.30 og retur 19.30.Til gengæld melder Scandlines, at ruten mellem Rødby og Puttgarten fungerer normalt.S-tog stadig bremsetTil sidst er togdriften nord for København stadig ramt af det træ, som sent lørdag beskadigede køreledninger på s-togs-ruten mellem Hellerup og Svanemølle Station. Indtil videre skriver DSB på selskabets hjemmeside, at der ingen s-tog kører mellem de to stationer.

Banedanmarks folk arbejder på at rydde op og reparere det ødelagte.Her på Banedanmarks side kan du se alle forsinkelser og aflysninger på fjerntog og s-tog.

Facebook
Twitter