Familie ramt af betonklods på den fynske motorvej - en dræbt

En person er omkommet, da en bil med en udenlandsk familie søndag morgen blev ramt af en betonklods på den fynske motorvej. Det meddeler Fyns Politi.

Det var her fra denne motorvejsbro på Fyn, at en betonklods blev kastet ned i en bil i nat. (Foto: Dr © dr)

En familie blev søndag morgen ramt af en betonklods, som blev kastet ud fra en bro over den fynske motorvej.

En person er omkommet, og en er kommet alvorligt til skade, mens et barn slap med skrammer. Det meddeler Fyns Politi.

- Vi har allerede nu valgt at gå ud med oplysninger om, hvordan ulykken er sket i håb om, at der er nogen derude, som kan hjælpe med oplysninger, så vi kan finde frem til gerningsmanden eller gerningsmændene, skriver vagtchef Mie Brøchner fra Fyns Politi søndag i en pressemeddelelse.

Familien er udenlandsk, og de pårørende er endnu ikke underrettet.

- Vi håber, nogen har set noget eller måske ved noget, der kan hjælpe med at finde frem til den eller de skyldige, skriver vagtchefen.

Motorvej i retning mod Jylland lukket

Ulykken skete kort før klokken fire om morgenen. Formentlig blev betonklodsen smidt ud fra en bro ved Langesøvej, der krydser motorvejen mellem afkørslen ved Blommenslyst og afkørslen ved Vissenbjerg.

Familien kørte i retning mod Jylland. Motorvejen var efterfølgende lukket i adskillige timer på strækningen, men blev åbnet igen omkring klokken 08 søndag morgen.

Flise kastet fra samme bro i februar

En aften i januar i år blev en familie på fire ramt af en 30 kilo tung betonflise, der formentlig blev kastet fra samme bro ved Langesøvej. Moren fik en hovedskade, mens børnene og faren slap uden skrammer.

Politiet kaldte det "nærmest et mirakel", at familien ikke kom alvorligt til skade. Flisestumperne blev spredt over motorvejen, og flere andre biler kørte hen over dem. Ingen kom dog alvorligt til skade.

Dengang formodede politiet, at flisen var blevet transporteret dertil i et køretøj, en trailer eller en trillebør.

/ritzau/

FacebookTwitter