Farligt bandemedlem tilbage i Danmark: Efterlyst for drab

Københavns Politi har hidtil troet, at en efterlyst drabsmand opholdt sig i Libanon, men nu mener man, at han er her i landet.

Den 21-årige Mohamad Walid Hamadeh efterlyses af Københavns Politi for drabsforsøg i Alis Bageri. (© Københavns Politi)

Ifølge Københavns Politis oplysninger skulle Mohamad Walid Hamadeh, der er mistænkt for drabsforsøget i Alis Bageri, opholde sig i Libanon, men nu tyder alt på, at han befinder sig i Danmark.

- Men vi har oplysninger, der indikerer, at Mohamad Walid Hamadeh igen er tilbage i Danmark og sandsynligvis befinder sig i Københavnsområdet, siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen, Afdelingen for organiseret kriminalitet, Københavns Politi.

Ifølge politiet kan han sættes i forbindelse med et drabsforsøg i Alis Bageri i juli sidste år, hvor en 26-årig mand blev skudt og stukket ned af en større flok overfaldsmænd.

Men også drabet i Folehaven i april sidste år, hvor den 19-årige Amer El-Chami blev skudt ned med en maskinpistol ved en privat fest, vil politiet gerne tale med den efterlyste om.

Venter afgørende tip

- Vi betragter ham som farlig og formoder, at han er bevæbnet. Vi er overbeviste om, at han vil gå langt for ikke at blive fanget, siger han.

Politiet håber på at få et afgørende tip om, hvor Mohamad Walid Hamadeh befinder sig.

. Hvis nogen genkender den eftersøgte, så skal man ikke prøve at tilbageholde ham. I stedet skal man straks kontakte politiet på telefon 114, siger Steffen Thaaning Steffensen.

Holder til i Mjølnerparken

Mohamad Walid Hamadeh har tilknytning til bandemiljøet, og han er en del af ”Brothas Souljas”, som holder til i Mjølnerparken.

Han er 21 år, ca. 175 cm høj og spinkel af bygning. På seneste gerningstidspunkt havde han flipskæg. På venstre hånd har han tatoveret MOHAMAD og på højre hånd BROTHAS.

Facebook
Twitter