Fedtsugning og brystløft skal gøre Vivi bikini-klar

Mindre fedt på hofterne og løftede bryster skal give den 31-årige mor til tre lyst til at finde badetøjet frem igen.

31-årige Vivi Ann Sernicula Soltau skal under kniven på onsdag. (© DR)

En fedtsugning på hofterne og et løft af brysterne skal på onsdag slette sporene fra en tvillingegraviditet på Vivi Ann Sernicula Soltaus krop.- Jeg gør det, fordi det er det, jeg føler for. Jeg har ikke et dårligt liv nu. Jeg er glad, men jeg kunne bare godt tænke mig noget mere selvtillid, forklarer hun.Jeg er glad, men jeg kunne bare godt tænke mig noget mere selvtillid.Vivi Ann Sernicula Soltau, pædagogDen 31-årige pædagog er langt fra alene om at ændre på kroppen med skønhedsoperationer.Sidste år valgte 1.756 danske kvinder at få brysterne ordnet og betalte regningen af egen lomme. 697 danskere betalte selv for en fedtsugning på mave, balder eller lår, viser tal fra Statens Serum Institut.

Det er det højeste antal nogensinde.Klar til sommerenVivi Ann Sernicula Soltau håber, at skønhedsoperationerne igen kan give hende lyst til at gå i svømmehallen eller på stranden med sin 8-årige søn.- Jeg har det skidt med at tage med min søn i svømmehallen, men jeg bliver ligesom nødt til at gøre det engang i mellem. Jeg har det hele tiden med i mine overvejelser, at jeg ikke ser ud som før graviditeterne.

(Foto: Privat)

Derfor gør det heller ikke noget, at fedtet på sidebenene, og at brysterne kommer under kniven lige inden badesæsonen for alvor går i gang.- Det skal være nu, fordi det er ferie, og så er det nu, jeg har fået de børn, jeg skal have, fortæller den unge mor til tre.

(© DR)

Familien mangler ingentingAt stramme kroppen op med motion og kost tager for lang tid, mener Vivi Ann Sernicula Soltau.Mine børn og familie mangler ikke noget, så derfor synes jeg, at det er i orden at bruge de penge på mig selv.Vivi Ann Sernicula Soltau, pædagogHun fortæller, at hun har dyrket intens træning i en periode nærmest uden resultater. De kosmetiske operationer skal derfor "fjerne de største problemer" og forhåbentlig give motivation til at holde kroppen ved lige.

Alene fedtsugningen koster mellem 20-35.000 kroner, men den udbetaling bekymrer hende ikke.- Mine børn og familie mangler ikke noget, så derfor synes jeg, at det er i orden at bruge de penge på mig selv, siger hun.Se mere om fedtsugninger og få Vivis historie i TV Avisen i aften klokken 21.30

Facebook
Twitter