Fire dræbt i trafikulykke ved Nr. Snede

To unge mænd på vej til et sportsstævne samt et ældre ægtepar ien modkørende bil mistede i dag livet i et frontalt sammenstød på hovedvej 13 syd for Nr. Snede, oplyser Horsens politi. Yderligere to personer blev alvorligt kvæstet ved ulykken.

Et mislykket forsøg på en overhaling på hovedvej 13 syd for Nr.Snede endte i dag fatalt, da fire mennesker blev dræbt efter etfrontalt sammenstød mellem to personbiler.

Søndag aften var en 15-årig dreng, der er indlagt på ÅrhusKommunehospital, fortsat i livsfare, mens en sjette person liggermed alvorlige kvæstelser på Odense Universitetshospital, oplyserpolitiet i Horsens.

Ulykken skete ved middagstid. En bil med fire unge fraJuelsminde kørte nordpå til et håndboldstævne i Engesvang. På ettidspunkt forsøgte chaufføren at foretage en overhaling, men hanmistede tilsyneladende herredømmet over bilen, da han ville trækkeind i vognbanen igen, siger politiet.

Resultatet var et frontalt sammenstød med den modkørende bil medet ældre ægtepar fra Struer

Ved kollisionen var der seks fastklemte, og det stod hurtigtklart, at tre var døde - to fra de unges bil og den ældre mand, dersad ved rattet i bilen fra Struer. Men ud på eftermiddagen mistedeogså den ældre mands hustru livet under en operation på grund afindre blødninger.

Omkring 30 reddere fra Falck var med i indsatsen medambulancekørsel, brandbil, kranvogne med mere, oplyserredningsselskabet.

De dræbte er: Jacob Monrad Grausen, født i 1984, Juelsminde.Kasim Sehovic, født i 1985, Juelsminde. Børge RasmusFredbo-Nielsen, født i 1931, Struer. Tove Nørgaard Fredbo-Nielsen,født i 1935, Struer.

Facebook
Twitter