Flere år gammelt knivdrab kan være motiv til tredobbelt drab

Politiet har efterforsket i et meget lukket miljø. Sagen om tredobbelt likvidering på Frederiksberg startede i dag.

Ifølge politiet blev tre unge mænd likvideret, mens de sov i en lejlighed på Frederiksberg. Sagen mod tre tiltalte gik i gang i dag. (Foto: Mathias Løvgreen Bojesen © Scanpix)

Hele tre voldelige overfald kan måske være med til at forklare, hvorfor tre unge mænd blev likvideret i en lejlighed på Frederiksberg i november 2015.

Det billede tegner sig på førstedag af nævningesagen om den usædvanlige forbrydelse.

Forbindelsen mellem sagerne består i, at en af de tiltalte i Retten på Frederiksberg er storebror til Jon Patorra, der blev dræbt af knivstik på åben gade i Vanløse i september 2012.

I sagen om overfaldet på Jon Patorra blev unge fra den såkaldte Vanløse-gruppe kendt skyldige.

En af disse overfaldsmænd var netop tilmeldt den lejlighed på Christian Paulsens Vej, hvori de tre unge blev dræbt af skud i hovedet en nat i november 2015.

Hævn kan også være en mulighed i forhold til rockergruppens krigsminister fra afdelingen i Holbæk, der også blev sigtet for det tredobbelte drab, men han begik selvmord i arresten.

Han blev stukket med kniv under en episode på taget af butikscentret Rødovre Centrum 27. oktober, cirka to uger før likvideringen, angiveligt af de tre likviderede.

Vanløse-gruppen, som de tre ofre i lejligheden som nævnt tilhører, mistænktes også for et overfald 8. november mod en 27-årig mand, der også sidder på anklagebænken.

/ritzau/

Facebook
Twitter