Flere anmelder sex på strandene

På Ishøj Strand har der været flere tilfælde af samlejer, hvor tilskuere har stået og kikket på. Det er nu blevet for meget for badegæsterne, som har anmeldt flere episoder.

Par, der dyrker sex i klitterne, mens "strandrotter" kikker på, er for skrap kost på nøgenbadestrand. Flere er blevet anmeldt til politiet.

På den uofficielle nøgenbadestrand ved Ishøj Strand har der været flere tilfælde af samlejer, hvor tilskuere har stået og kikket på.

Det er nu blevet for meget for flere badegæster, som har anmeldt flere episoder til Ishøj Nærpoliti.

- Vi har fået flere anmeldelser. Det har stået på siden sidste år, hvor det første gang faktisk var en kollega, der med sin 12-årige datter gik lige direkte ind i sådan et show, siger Palle Blak Pedersen, leder af Ishøjs Nærpoliti.

Strandrotter spottet

Han oplyser, at udskejelserne kan give op til fire års fængsel for blufærdighedskrænkelse.

På Ishøj Strand i Køge Strandpark er der desuden mænd, som skiftevis dukker sig og rejser sig og "spejder interesseret" efter kønslige udfoldelser.

"Strandrotter" kalder personalet i Køge Strandpark og nu også politiet disse mænd.

Naturister kritiserer

Selvom Danske Naturister dyrker nøgenheden, så synes den, at åbenlys sex på strandene er et problem.

- Det er fint nok, hvis nogen har lyst til at dyrke sex i det fri, men så må de gøre det nogle steder, hvor det ikke generer nogen, siger Kim Bindesbøll Andersen, informationsansvarlig i Danske Naturister.

ExternalContent

Facebook
Twitter