Flere biler ramt af kast fra broer omkring Odense de seneste dage

En bil er blevet ramt af sten på taget, mens en anden blev totalskadet efter møde med træstamme.

Bilister er flere gange den seneste uge blevet ramt af objekter, når de har passeret fynske broer. (Foto: DR Nyheder © DR Nyheder)

En person blev natten til i dag dræbt, da en bil blev ramt af en 30 kilo tung sten kastet ned fra en motorvejsbro på Fyn.

Men det er ikke første gang i denne uge, at der er blevet kastet ting ud fra broerne på det midtfynske vejnet.

I går klokken 17:45 fik en bilist nemlig kastet en sten på taget af sin bil nordøst for Odense, skriver fyens.dk.

Og klokken 00:20 natten til torsdag blev helikoptermekaniker Kenneth Faaborg Schrøders Audi A2 ramt, da han kørte under en bro kort efter Skallebølle-afkørslen i udkanten af Odense Kommune.

- Jeg var på vej hjem fra arbejde, og da jeg er ved at passere broen, falder der en 2-3 meter lang træstamme ned på køleren af bilen, siger han.

- Jeg lavede et lille flyvehop i sædet. Jeg kunne se, at sprinklervæsken løb ud. Da jeg standsede, kunne jeg se, at kofangeren og køleren var smadret, og at sprinklervæskebeholderen hang uden for bilen.

Politiet udelukker ikke sammenhæng

Kenneth Faaborg Schrøders bil blev ramt tæt på det sted, den dræbte bilist blev ramt natten til i dag. Fyns Politi vil ikke udelukke, at episoderne kan have noget med hinanden at gøre.

Kenneth Faaborg Schrøders bil er nu hos en mekaniker. Diagnosen er totalskade - bilens ramme er bøjet.

- Jeg har det sgu mærkeligt. Havde jeg kørt to-tre meter længere fremme, havde stammen ramt lige ind i forruden, siger Kenneth Faaborg Schrøder.

Stammen blev kastet ud klokken 00:20 natten til torsdag. Derfor har Kenneth Faaborg Schrøder ikke kunnet hjælpe politiet med et detaljeret signalement af den eller de personer, som kastede stammen ned på hans bil.

- Det var helt mørkt, så jeg kunne ikke se noget som helst. Men det må være nogle store drenge, for det var nogle ordentlige kævler.

Opdateret 22:00: Det fremgik oprindeligt af artiklen, at den dræbte natten til søndag var en mandlig bilist. Dette er ikke korrekt. Den dræbte var kvindelig passager i bilen.