Flere piger bliver bedøvet og voldtaget

Antallet af kvinder, der bliver bedøvet i nattelivet og derefter voldtaget, er stigende, advarer Rigshospitalets Center for Voldtægtsofre. Fænomenet kaldes "drug rape", og i årets første fem måneder er der allerede registreret 27 tilfælde.

Antallet af kvinder, der bliver bedøvet i nattelivet og dereftervoldtaget, er stigende, advarer Rigshospitalets Center forVoldtægtsofre, ifølge B.T.

Fænomenet kaldes "drug rape". Sidste år registredevoldtægtscentret 20 tilfælde på Sjælland, men i år har der i de femførste måneder været 27 sager.

Piger husker intet

Malene Hilden, Center for Voldtægtsofre, siger, at hun ikke ønskerat skræmme unge piger til at blive hjemme.

- Men tallene taler for sig selv. Jeg frygter, at drug rape kanblive et stort problem, hvis ikke vi får bremset udviklingen nu,siger hun.

70 procent af ofrene er piger under 25 år, og ofte foregårovergrebene i diskoteksmiljøet, hvor intetanende unge piger drikkeren drink med sovemiddel eller designer-drugs i.

- Mange kan slet ikke huske noget, og de fleste vågner op i enbaggård, på et offentligt toilet eller i en fremmed lejlighed udenbukser på, siger Malene Hilden til B.T.

Facebook
Twitter