Flugtbilist ramt af 11 skud - ikke 8

De to betjente, der den 19. august ville stoppe en flugtbilist, ramte med 11 ud af de 20 skud, der blev affyret. Et af disse skud var decideret dræbende. Først forlød det, at bilisten var ramt af 8 skud.

Manden, som politiet skød, havde 8 projektiler i kroppen, da man obducerede ham. Men han er altså ramt af 11 skud. (Foto: CHRISTIAN FISKER © Scanpix)

De to betjente, der den 19. august ville stoppe en flugtbilist, ramte den 40-årige med 11 ud af de 20 skud, der blev affyret. Et af disse skud kan siges at være decideret dræbende.- Det går fra det øverste af ryggen gennem venstre lunge og gennem hjertet, siger assessor Per Corneliussen hos Statsadvokaten for København.- Man kan selvfølgelig ikke sige, om han ikke ville være død af de andre skud, men dette skud er i hvert fald dræbende, siger han.Obduktionsrapporten viser, at der er fundet otte projektiler i mandens krop, men derudover er et skud gået helt igennem. Der er yderligere fire læsioner fra skud på den 40-åriges krop, hvoraf to kan siges at stamme fra individuelle skud.

Facebook
Twitter