Flytte-fiasko hos SKAT

Kun tre medarbejdere hos SKAT har sagt ja til at flytte til Ringkøbing. Det viser en ny opgørelse. 23 tvangsflytninger er trukket tilbage.

Kun tre ud af 150 medarbejdere fra SKAT har sagt ja til at flytte til Ringkøbing i Vestjylland.

54 har takket nej, mens resten ikke har givet endelig tilbagemelding. Det viser en aktuel opgørelse hos SKAT. Mange vil ikke flytte, og SKAT har trukket 23 tvangsflytninger tilbage. SKAT beklagerHR-direktør i SKAT, Kirsten Otbo, beklager, at så få har været positive over for at skulle flytte til Vestjylland.

- Formålet med at samle betalingscenteropgaverne er at yde borgerne den bedst mulige og mest effektive service. Af samme grund har det højeste prioritet at bemande SKATs betalingscenter. Det er derfor beklageligt, at det kun er få af de udpegede medarbejdere, som har givet en positiv tilbagemelding, siger Kirsten Otbo.

Den 16. marts blev 150 medarbejdere i SKAT udpeget til det, som SKAT betegner som "uansøgt forflyttelse" til det nye center i Ringkøbing. Mange af dem var ældre medarbejdere, som havde familie og var fast etableret, og det medførte voldsom kritik fra fagforeninger og medarbejdere.

Facebook
Twitter