Forarget over porno-slik

En mor er forarget over, at hun i en kiosk i en forlystelsespark i Fredericia opdagede, at hun og alle børn kunne købe lakridsslik formet som det mandlige kønsorgan. Kioskejeren vil nu sende slikket retur.

En mor blev forbløffet og forarget da hun grundlovsdag i enkiosk i en forlystelsespark i Fredericia opdagede, at hun kunnekøbe lakridsslik formet som det mandlige kønsorgan, skriverFredericia Dagblad.

- Det kan godt være, at der er nogle, som synes, at det ersjovt, men jeg kan overhovedet ikke se, hvorfor de skal sælge denslags et sted, hvor der kommer en masse børn, siger Lone Marthinustil avisen.

Lone Marthinus kommer tit i forlystelsesparken med sin datter ogsiger, at hun ville være blevet stiktosset, hvis datteren havdefået sådan noget i sin slikpose.

Kioskens ejer Carsten Vigsø siger til avisen.

- Der sælges så meget, og jeg synes ikke, at det er værre end såmeget andet.

Kassen med de sorte lakridspenis fik han tilbudt af sin fasteleverandør. Han fik kassen tilbudt som en smagsprøve, men denbliver nu leveret direkte retur.

- Jeg har da selv spist en del af dem og syntes, at de smagtegodt. Jeg tænkte ikke på, hvad det lignede, men lagde dem bare frempå disken sammen med de andre varer, siger Carsten Vigsø.

Facebook
Twitter