Formodet bombemand havde to identiteter

Københavns Politi bekræfter, at den formodede bombemand har brugt to forskellige navne, været indlogeret på hotellet, og at han er fra udlandet.

(Foto: Bax Lindhardt © Scanpix)

Den formodede bombemand fra Hotel Jørgensen i København har benyttet sig af to forskellige identiteter. Det oplyser poltitiet fredag aften til Ritzau.

Fordi manden har brugt flere identiteter kan politiet heller ikke med sikkerhed fastslå mandens rigtige navn, alder og nationalitet.

Indlogeret udlænding

Manden er for kort tid siden kørt på hospitalet. I den forbindelse oplyste Københavns Politi, at manden har været indlogeret på Hotel Jørgensen, hvor eksplosionen fandt sted tidligere i dag.

Ved samme lejlighed bekræftede politiets talsmand Henrik Møller Jakobsen, at manden er fra udlandet.

Sprængstoffer ikke bekræftet

Det har endnu ikke været muligt at få bekræftet om manden var i besidelse af sprængstoffer i Ørstedparken, til trods for, at Rullemarie har været i aktiv del af aktionen det meste af dagen.

Poltitet forventer, at undersøgelsen af Ørestedsparken og Hotel Jørgensen formegentlig varer frem til midnat. Ni personer får hjælp af politiet, da de ikke kan komme ind i deres lejligheder oven på hotellet.