Formodet drabsmand anholdt: Kvæstet efter biljagt

Politiet har kort før klokken 10 anholdt den mordmistænkte Kristian Heilmann.

(© Politiet)

Østjyllands Politi bekræfter, at man har anholdt den formodede gerningsmand til drabet på den 46-årige pædagog Judy Meiniche Simonsen.

Kort før klokken 10.00 torsdag formiddag har Østjyllands Politi bragt en bil til standsning vest for Randers, og der er med sikkerhed tale om den efterlyste Kristian Heilmann.

- Det er rigtigt. Han er blevet fanget for ganske kort tid siden oppe i Randers, bekræfter politiet over for DR Nyheder.

Anholdt efter biljagt

Torsdag morgen fik politiet en melding om, at der var stjålet en sølvgrå Skoda Fabia i Hadsten.

- Vi gik straks ind i den her efterforskning, og klokken 09:45 er der en af vores betjente fra Østjylland, der får kontakt med køretøjet. Det fører til en kort eftersættelse, hvorefter Skodaen kører ind i vejtræ. Lægerne genkendte føreren som værende den eftersøgte, siger talsmand for Østjyllands Politi Mogens Brøndum til DR Nyheder.

Alvorligt skadet

Manden er kommet alvorligt til skade og er indlagt på traumecentret på Aarhus Sygehus, oplyser politiet.

Den 46-årige pædagog blev fundet død onsdag i en skov ved Hald Sø syd for Viborg. Hun blev sidst set, da hun forlod bostedet Blåkærgård i udkanten af Viborg i selskab med en mandlig beboer.

Den 39-årige beboer og pædagogen forlod stedet sammen tirsdag aften, og efter at pædagogen blev fundet død onsdag, blev den 39-årige efterlyst i sagen.

FacebookTwitter