Frevert trækker udtalelse tilbage

Dansk Folkepartis mediepolitiske ordfører Louise Frevert beklager sine udtalelser fra DR2 i aftes, hvor hun beskyldte DR's tidligere nyhedsdirektør Lisbeth Knudsen for at have hjulpet Socialdemokraterne med at skrive partiprogram.

Louise Frevert, Dansk Folkeparti: Jeg beklager. (© DR)

Dansk Folkepartis mediepolitiske ordfører Louise Frevert sagde i aftes på DR2, at DR's tidligere nyhedsdirektør Lisbeth Knudsen "savnede neutralitet", fordi hun efter Freverts udsagn havde hjulpet Socialdemokraterne med at skrive partiprogram.

Denne udtalelse trækker hun tilbage lørdag formiddag.

Lisbeth Knudsen udsendte sent i aftes en pressemeddelelse om, at påstanden er usand og skadelig for hendes journalistiske integritet og uafhængighed.

Lyttet til rygter

Hun forlangte, at Louise Frevert trak sine udtalelser tilbage. Og det gør hun så her i formiddag.

- Der er jo nok noget, jeg har misforstået, siger hun til Radioavisen.

- Det er jo tåbeligt, at jeg åbenbart har lyttet til nogle rygter, som ikke har noget indhold, siger Louise Frevert. Jeg beklager meget, at Lisbeth Knudsen har taget det på den måde.

Ikke godt nok

Lisbeth Knudsen er imidlertid langt fra tilfreds med Louise Freverts beklagelser.

- Hun fortsætter jo med at intimidere mig i forhold til min journalistiske uafhængighed ved at sige, at det var en misforståelse, og at hun kom med udtalelserne på "baggrund af Lisbeth Knudsens egen politiske holdning og hendes forhold til Socialdemokratiet i øvrigt". Hvad kender hun til det?, siger Lisbeth Knudsen til Ritzau.