Fullrate fusionerer med Yousee: 'Giver kunderne den bedste oplevelse'

Over 200.000 tv-, bredbånd- og mobilkunder bliver flyttet til Yousee.

TDC's hovedkvarter på Teglholmsgade i København, fredag den 16. marts 2018. Nu bliver Fullrate lagt under Yousee. (Foto: Mads Claus Rasmussen © Scanpix)

Tv-, mobil- og bredbåndudbydererne Yousee og Fullrate bliver lagt sammen i løbet af de kommende måneder.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra TDC Groups kundevendte enhed, Nuuday.

Her bliver Fullrate-kunderne samtidig lovet, at de får et produkt, som minimum svarer til deres nuværende:

- Nu samler vi begge brands hos YouSee, fordi vi med én stærk enhed kan udvikle endnu bedre produkter til vores kunder og give dem den bedste kundeoplevelse, når de har brug for vores hjælp, siger Michael Moyell Juul, koncerndirektør i Nuuday.

Han understreger, at langt de fleste af de over 200.000 Fullrate-kunder ikke behøver skifte simkort eller router i forbindelse med sammenlægningen. Til gengæld vil mange kunne få adgang til yderligere services som C more og Yousee Musik.

Fullrate og Yousee har været del af den samme koncern siden 2009. Men hvor de tidligere havde forskellige positioner i markedet, har de i dag for mange overlap, vurderer Nuuday.

I de kommende måneder vil Fullrates nuværende lederteam drive selskabet, indtil alle kunder er flyttet til YouSee. Derefter vil blandt andre Fullrates direktør, Lars Asger Petersen, forlade koncernen.

- Fullrate har under Lars Asgers ledelse leveret flotte resultater. Ikke mindst i forhold til Fullrates kundeservice, der er blevet kåret som bedst i flere tests. Jeg er derfor ked af at skulle sige farvel til Lars Asger, men jeg har fuld forståelse for, at han nu ønsker at forfølge andre interessante muligheder uden for koncernen, siger Michael Moyell Juul.