GRAFIK 42.195 meter: Her løber Copenhagen Marathon gennem København

Søndag kaster 11.350 løbere sig ud i årets københavnske maraton med start og mål på Islands Brygge. Se ruten - og dermed afspærringerne - her!

Når over 11.000 løbere til Copenhagen Marathon på søndag tilbagelægger 42.195 meter på skosåler, krydser de samtidig gennem både Indre By, Vesterbro, Nørrebro og Østerbro.

Start og mål er på Islands Brygge, og undervejs på den flere timer lange tur kan maratonløberne se nærmere på attraktioner som blandt andet Tivoli, Den Sorte Diamant, Rosenborg, Nyhavn, Amalienborg og Kastellet... foruden selvfølgelig de mange heppende og hujende tilskuere og baller og ryg på løberne foran.

De  mange tusinde løbere sendes ud på ruten klokken 9.30, og hvis sidste års tider gør sig gældende, er de første løbere i mål omkring 11.50 (ja, vinderens tid var 2 timer og 18 minutter)

De sidste løbere forventes at komme i mål på Islands Brygge mellem klokken 15 og 16 - hvis de da ikke rammer muren inden da.

Under maratonet er vejene omkring ruten naturligvis lukket af for trafik. Se en mere detaljeret trafikinformation i fakta-boksen her på siden.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter