Greve: Politiet bad folk holde sig væk fra vinduer

Aktionen i Greve er slut. Politiet bekræfter, at den har forbindelse til dagens antiterror-aktion.

Dagens antiterroraktion kom til at vare længe i Gersagerparken i Greve. Først ved 20-tiden blev afspærringen ophævet i boligområdet, der formentlig var en del af de mange ransagninger i en antiterroraktion, hvor politiet slog til mod 20 adresser over hele landet.

Rullemarie var på stedet, og det samme var ambulancer, oplyste DR Nyheders reporter på stedet, Louise Dalsgaard.

- Alle gennes væk, og vi står langt fra, så vi kan ikke se præcist, hvad der sker. Men politiet har lige i en megafon opfordret alle til at holde sig væk fra vinduerne, lød meldingen fra Greve.

Lars Karlsen, vicepolitiinspektør fra Københavns Politi, bekræfter, at aktionen i Greve har forbindelse til dagens antiterroraktion

Men det er ikke klart, om aktionen udviklede sig, fordi der blev fundet effekter under ransagningen.

Syv politikredse var involveret i dagens antiterroraktion: Københavns Politi, Københavns Vestegns Politi, Midt- og Vestsjællands Politi, Fyns Politi, Midt- og Vestjyllands Politi, Østjyllands Politi og Nordjyllands Politi.

S-togsdriften blev på grund af aktionen indstillet mellem Hundige og Solrød, men driften er genoptaget, oplyser Ekstra Bladet.

Ved dagens aktioner er ca. 20 personer anholdt, og efterforskningen afgør, hvor mange af dem, der skal fremstilles i grundlovsforhør i morgen.

/DR Nyheder/

Facebook
Twitter