HA-rocker fængslet for narko i København

Politiet finder hård narkotika under omfattende aktion mod Hells Angels og støttegruppen AK81 flere steder i København. Seks er fængslet.

Et medlem af Hells Angels og fem andre rockerrelaterede mænd er fredag blevet varetægtsfængslet for handel med hård narkotika i København. (© DR)

Et medlem af Hells Angels og fem andre rockerrelaterede mænd er fredag blevet varetægtsfængslet for handel med hård narkotika i København.

Stoffer og våben

De sigtes i forbindelse med fundet af både amfetamin, kokain og heroin under en omfattende aktion torsdag aften og natten til fredag med ransagninger adskillige steder i København og mod HA's rockerborg, Hells Angels South, i Ishøj syd for København.

I alt 16 er anholdt under aktionen, oplyser vicepolitiinspektør Henrik Svindt, der leder Bandeenheden i Københavns Politi.

De anholdte har alle i større eller mindre omfang relationer til Hells Angels og støttegruppen AK81, siger Henrik Svindt.

De seks, som nu kræves fængslet, sigtes i forbindelse med fundet af 1,1 kg amfetamin, 150 gram kokain og 80 gram heroin. Dertil fandt politiet en totenschlæger, en strømpistol, dopingmidler og designerlamper.

Presser banderne

De øvrige 10 sigtes for bl.a. besiddelse af euforiserende stoffer.

- Vi opretholder presset på bandernes kriminelle aktiviteter, siger Henrik Svindt.

De seks skal sidde fængslet frem til 2. februar, bestemte dommeren på retsmøder, der varede til ud på aftenen. HA-rockeren er 28 år, og de øvrige fem er i alderen fra 19 til 24 år.

Facebook
Twitter