Håndværkere tæt på at styrte ned fra sammenstyrtet bro

Fem arbejdere på den sammenstyrtede bro over Helsingørmotorvejen måtte klynge sig til konstruktionen for at undgå farligt styrt.

I videoen i toppen af artiklen kan du se en rapport fra DR's udsendte medarbejder ved den sammenstyrtede bro.Klokken 21.37 lørdag aften styrtede dele af en bro over Helsingørmotorvejen sammen.Broen var under opførelse og hverken trafikanter eller håndværkere på broen kom til skade ved sammenstyrtningen.Men det var tæt på at gå galt for fire eller fem af håndværkerne. De var i gang med arbejdet på broen, da den styrtede, og de måtte gribe fast i noget hængende armeringsjern for at undgå et ganske langt styrt.

Stadig lukket for trafikIngeniører og teknikere er netop nu i gang med at undersøge stedet i et forsøg på at finde frem til årsagen til sammenstyrtningen.Motorvejen har været spærret i begge retninger siden styrtet og det vides endnu ikke, hvornår den bliver åben for trafik igen. Først når politiet er færdige med undersøgelsen kan oprydningsarbejdet gå i gang, og endnu vil ingen gisne om, hvornår det er færdiggjort.Det er på siden ind mod København, at broen, der går over Egebækvej, er styrtet sammen. Men trafikken er altså spærret i begge retninger.I videoen i toppen af artiklen kan du se en rapport fra DR's udsendte medarbejder ved den sammenstyrtede bro.

Facebook
Twitter