I hus til halsen: Marie fra Albertslund er klar til at forhandle

Rækkehuset i den københavnske forstad har fået lidt mere mere farve, men er stadig til salg.

Marie drømmer om at flytte i bofællesskab med sin datter, men kan ikke komme videre, før rækkehuset i Albertslund er solgt.

De tre dages rykind fra ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Søren Vester har endnu ikke haft den ønskede effekt.

Et par måneder efter optagelserne til DR1-programmet 'I hus til halsen' har Marie Louise Kamp Gonzales ikke fået solgt sit rækkehus i den københavnske forstad Albertslund.

- Det er stadig til salg, og jeg er stadig interesseret i at få solgt, men jeg er også interesseret i at komme ud med mindst mulig gæld. Det er jo grunden til, at jeg har siddet her så længe, siger Marie Louise Kamp Gonzales.

Det 131 kvadratmeter store rækkehus, hvor Marie bor med sin teenagedatter, Nora, har været til salg i mere end et år. Det manglende salg fik Marie til at melde sig til 'I hus til halsen', hvor medvært og designer Søren Vester mente, at lidt mere kulør ville øge salgspotentialet.

Nyt tapet og nye køkkenfliser med lidt mere farve har lokket potentielle købere til, men ingen har endnu sat signatur på en købsaftale.

En mulighed for at gøre rækkehuset, der har en udbudspris på 2.950.000 kroner, mere attraktivt er ifølge Jesper Nielsen at tilbyde et par måneders gratis husleje. Eller at give gulvene en omgang, så de kommer op på standard med de andre rækkehuse, der er til salg i området, og som er cirka 150.000 kroner dyrere.

- Jeg er klar til at forhandle. Jeg har fået nyt arbejde, hvor jeg tjener lidt mindre, så jeg har brug for at sælge. På den anden side, så kan jeg jo også leje det ud, siger Marie Louise Kamp Gonzales.

Men et salg er første prioritet.

- Jeg tænker jo virkelig meget på at skulle sælge huset. Jeg bruger meget tid på at holde det ordentligt, og det slider, så jeg vil rigtig gerne have det solgt.

Far bliver i lejligheden

I fire år klarede Marie en del af de økonomiske udfordringer med at være alenemor til to børn i et rækkehus til cirka tre millioner kroner ved at leje et værelse ud til sin far, der dermed også kom tættere på sin datter og børnebørn, men sådan kommer det formentlig ikke til at blive igen.

- Det var aldrig hensigten, at han skulle bo her for evigt, og nu har han fået sin egen lejlighed, så det er ikke noget, vi overvejer, siger Marie Louise Kamp Gonzales.

Når rækkehuset bliver lejet ud eller solgt, drømmer Marie om at kunne tage sin datter med i et bofællesskab, men økonomien kan blive en udfordring.

- Jeg tror desværre ikke, det kan lade sig gøre, og det mest realistiske er nok en lejebolig i nærområdet, så vi bliver i nærheden af vores familie og venner.

Du kan se 'I hus til halsen' på DR1 hver tirsdag klokken 20 - eller her på DR TV.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk