To i livsfare efter jalousiopgør

Vred eks-mand skubbede ifølge politiet sin tidligere kæreste ud fra 3. sal i ejendom på Frederiksberg. Begge blev hårdt kvæstet.

To personer er faldet ned fra 3. sal på Godthåbsvej på Frederiksberg (© DR)

Mens forskrækkede vidner så til fra gaden, blev en kvinde skubbet ud fra en tredjesals lejlighed på Frederiksberg onsdag morgen af sin tidligere kæreste. Manden, der er 39 år, styrtede også ned, og begge blev hårdt kvæstet, oplyser politiet.

Ved middagstid var manden i livsfare, og kvinden, der er 26, skulle igennem en langvarig og stor operation på grund af en række kritiske skader, siger politiet på Station Bellahøj.

Om morgenen havde kvinden besøg af en veninde i lejligheden på Godthåbsvej, og de var på vej på arbejde, da manden trængte ind i lejligheden bevæbnet med et jernrør. Han begyndte at overfalde sin tidligere kæreste, og derefter løb veninden ud af lejligheden for at skaffe hjælp.

Flere vidner på gaden kunne se vinduet blive åbnet og så tumulten. De råbte til manden om at holde inde med sit angreb, oplyser politiet. Men kort efter faldt først kvinden og derefter manden ned på fortovet.

Den tragiske hændelse betegnes som et forsøg på manddrab.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk