Indstiller eftersøgning efter femårig

Søværnets Operative Kommando har indstillet eftersøgningen i Musholm Bugt efter den fem-årige dreng der tidligere lørdagforsvandt efter en badeulykke.

Den fem-årige drev fra kysten på et badedyr ud for Næsby Strand i Musholm Bugt nord for Halsskov. (Foto: DR © DR)

Redningsmandskabet har nu opgivet håbet om at finde en femårig dreng i live, efter han omkring klokken 11.45 forsvandt i havet ud for Næsby Strand i Musholm Bugt nord for Halsskov på Vestsjælland.

Søværnets Operative Kommando indstillede ved 19-tiden eftersøgningen.

Drengen var ifølge politiet ved stranden med sin plejemor og et par andre børn, da plejemoren opdagede, at drengen var på vej til havs.

To helikoptere, ti skibe og dykkere

Hun fik slået alarm til andre strandgæster, og der blev sat en båd i vandet, men redningsforsøget slog fejl, da drengen røg i vandet, inden båden kom derud. Ifølge politiet var badedyret drevet ca. 200 meter ud, da drengen faldt af.

Ifølge Søværnets Operative Kommando (SOK) blev redningsaktionen ud på eftermiddagen udvidet til at omfatte to helikoptere, ti skibe og dykkere. Mange lokale deltog også i eftersøgningen.

Ifølge vagtchefen ved Sydsjællands Politi har der også været mange sejlere, der har hjulpet til med at lede efter den fem-årige.

Den femårige dreng legede i vandkanten med andre børn, da han pludselig lagde sig op på et badedyr og padlede ud. På et tidspunkt faldt han i vandet, og ingen har set ham siden.

FacebookTwitter