Intet frådseri siger overborgmester

At bruge 850.000 kroner på renovering af administrations kontorer på Københavns Rådhus, det er ikke frådseri. Det siger overborgmester Ritt Bjerregaard.

Ritt Bjerregaard renoverer kontorer for 850.000 kroner på rådhuset. (Foto: Emilie Henriksen © DR)

Der er ikke brugt for mange penge på renovering af administrationskontorer. Det siger overborgmester Ritt Bjerregaard. Regningen bliver på 850.000 kroner.

Ritt Bjerreggard mener, at det er en nødvendig renovering.

- Jeg synes, vi har en forpligtelse til at få noget, som kvalitetsmæssigt svarer til den fine bygning, som rådhuset er, siger overborgmesteren.

Kritik af forbruget

Borgmesterkollega Martin Geertsen (V) beskylder hende ellers for at bruge for mange af borgernes penge. Penge som ifølge Geertsen ville være bedre brugt på at renovere mange af de nedslidte københavnske skoler og fritidsanlæg.

Det mener Ritt Bjerregaard dog ikke, man kan tale om.

- Jeg synes ikke, at fordi man skal renovere skolerne også skal have dårlige arbejdspladser på rådhuset.

Dumt af Geertsen

- Vi valgte allerede sidste år at bruge flere penge på skoler og daginstitutioner, og står det til mig, kommer der også flere penge i dette års budget, siger Ritt Bjerregaard og fortsætter.

- Jeg synes, det er lidt dumt af Martin Geertsen, fordi han jo også selv har brug for at have et ordentligt kontor. Jeg har god samvitighed, for vi bruger jo penge på skolerne, siger Ritt Bjerregaard.

Facebook
Twitter