Islamisk Trossamfund: Pia er en heks

Efter frikendelsen af Pia Kjærsgaard for injurier beskylder Islamisk Trossamfumd Dansk Folkepartis leder for at være en heks og for at komme med "racistiske udtalelser".

Kasem Ahmad i TV AVISEN 18:30. (© DR)

- Jeg vil gerne komme med den her bemærkninig til en heks som Pia Kjærsgaard og deres racistiske udtalelser, hvad angår islam og muslimer - det kan vi ikke bruge til noget.

Sådan valgte talsmanden for Islamisk Trossamfund Kasem Ahmad at formulere sig, da han over for TV AVISEN skulle kommentere frifindelsen af Pia Kjærsgaard i den injuriesag, trossamfunden havde anlagt mod Dansk Folkepartis leder.

Kasem Ahmad håber ellers, at man nu kan lægge låg på hele Muhammedkrisen ved, at islamiske lærde kommer med en såkaldt fatwa - et svar på et religiøst spørgsmål - der opfordrer til forsoning og til at ignorere provokerende udfald.

Blå stempel for hetz

Men når det gælder Pia Kjærsgaard, er det så som som med forsoningen.

- Nu har vi lært, at vi har en grænseløs ytringsfrihed (efter dagens dom, red.), og det vil jeg gerne benytte mig af. Jeg har udtalt mig om Pia Kjærsgaard, som er kendt for hendes racistiske udtalelser, hvad angår islam og muslimer. Og nu har Pia Kjærsgaard desværre fået det blå stempel for at køre den hetz, sagde Kasem Ahmad.

I et interview med TV2 News siger Pia Kjærsgaard, at Ahmads udtalelser viser, at han er "en dårlig taber".

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53283c3a6187a21a38d599a4

Facebook
Twitter