Jagtvej 69 er blevet en rotterede

Naboerne til Jagtvej 69 er frustrerede over Faderhuset. Efter at have revet Ungdomshuset ned har Faderhuset ladet grunden forfalde til en losseplads.

Pizzaæsker, køkkenaffald og sultne rotter.

Faderhuset har forvandlet den tidligere ungdomshusgrund på Jagtvej 69 i København til en rottefyldt losseplads, siger naboerne.

MediaLinks:

Københavns Kommune har også konstateret rotter på grunden og har nu sendt en henstilling til Faderhusets leder Ruth Evensen om at få undersøgt kloakkerne på grunden for defekter. Men Faderhuset har endnu ikke svaret på henstillingen fra Københavns Kommune

Ligner en polsk lossepladsFaderhusets holdning til hygiejnen har vakt frustration på Nørrebro, hvor naboerne flere gange forgæves har rykket Faderhuset for at få ryddet op, fortæller Martin Stahl fra foreningen Naboerne på Nørrebro.

- Der er virkeligt klamt på grunden. Det ligner en genbrugsplads i Polen, og i sidste ende er det Faderhusets ansvar. De sagde, at de ville gøre en hel masse godt, men i virkeligheden er de fuldstændige ligeglade med Nørrebro, siger Martin Stahl til Ritzau.

Anklagede brugerne for elendig hygiejne

Da Ruth Evensen efter en lang kamp endelig kom ind i Ungdomshuset i marts, var elendig hygiejne ellers lige præcis det, hun anklagede brugerne af Ungdomshuset for.

- Det var ganske uansvarligt at lade sine børn og unge gå rundt derinde. Der var rotter, slam på gulvet i køkkenafdelingen, og der lå gamle pandekager, sagde Ruth Evensen dengang om Ungdomshuset.

Facebook
Twitter