Jagtvej 69 solgt for otte millioner

Ungdomshusgrunden har været et dyrt bekendtskab for både Faderhuset og grundens midlertidige ejer.

Den nu tomme grund på Jagtvej 69 var belånt for 10 millioner af Faderhuset. (© Scanpix)

Ungdomshusgrunden har været et dyrt bekendtskab for både Faderhuset og grundens midlertidige ejer, skriver bolighjemmesiden Boliga.

Investeringsselskabet Ventureinstituttet måtte således give otte millioner kroner for Jagtvej 69, da det overtog grunden fra Faderhuset i marts i år, fremgår det af det netop tinglyste salg.

Ventureinstituttet har dog allerede solgt ungdomshusgrunden videre til en investor, der ikke ønsker sit navn offentliggjort. Matriklens skæbne og ejerens navn er derfor ukendt, i hvert fald indtil det seneste salg bliver tinglyst.

Lån for mere end 10 millioner kroner

Selv om Faderhuset i sin tid købte huset for 2,6 millioner kroner af Københavns Kommune, har Faderhuset ikke fået penge i hånden efter de solgte matriklen videre, eftersom der var optaget gæld for mere end 10 millioner kroner med sikkerhed i grunden.

Ventureinstituttet, som havde lånt Faderhuset et millionbeløb med pant i grunden og dermed overtog det kvit og frit, har heller ikke tjent på salget.

Vil ikke sige hvem nye ejere er

- Det er en rigtig dårlig forretning, og vi får en lavere pris end det, vi har givet. Vi fik et kontant og ubetinget bud, og selvom vi får et stort tab, har vi taget imod det, siger Ventureinstituttets direktør, Dines Dueholm, til Boliga.

Han vil ikke afsløre, hvem den nye ejer af ungdomshusgrunden er.

Facebook
Twitter