Johan Reimann siger op hos Københavns Politi

Politidirektør i København, Johan Reiman, har sagt sigt job op hos Københavns Politi. I stedet tiltræder han som direktør i Kriminalforsorgen.

Politidirektør i København, Johan Reiman, har sagt sigt job op hos Københavns Politi. I stedet tiltræder han som direktør i Kriminalforsorgen. (Arkivfoto) (Foto: Liselotte Sabroe © Scanpix)

Politidirektør i København, Johan Reimann, har sagt sit job op hos Københavns Politi. I stedet tiltræder han som direktør i Kriminalforsorgen. Det oplyser han til DR Nyheder.

Reimann afviser, at han vælger at skifte, fordi han er blevet træt af jobbet hos Københavns Politi.

- Nej, tværtimod. Men jeg ser frem til de udfordringer, der er i Kriminalforsorgen, og jeg mener, at jeg netop kan løse de opgaver på baggrund af min erfaring som politidirektør i Nordsjælland og i København, siger Johan Reimann til DR Nyheder.

Indstillet til dronningen

Johan Reimann er 59 år og var fra 2006 til 2009 politidirektør ved Nordsjællands Politi, og han har været politidirektør i København siden den 1. juli 2009.

Det er regeringen, der har udpeget Johan Reimann. I en pressemeddelelse skriver Morten Bødskov:

- Regeringen har i dag besluttet at indstille til Hendes Majestæt Dronningen, at politidirektør Johan Martini Reimann, Københavns Politi, udnævnes til direktør for Kriminalforsorgen med virkning fra den 1. februar 2013 på åremål i 4 år.

Reimann har i løbet af sin karriere også været afdelingschef i Justitsministeriet og statsadvokat ved Eurojust i Haag. Han er uddannet jurist fra Københavns Universitet, hvor han demitterede fra i 1978.

Privat er han gift med kontorassistent Lita Reimann, og han interesserer sig for gamle racerbiler.

Facebook
Twitter