Jokes om Sass-Larsen på Twitter

Den nok sorteste dag i Henrik Sass Larsens politiske liv har givet inspiration til morsomheder på Twitter. Se et lille udvalg her:

Den nok sorteste dag i Henrik Sass Larsens politiske liv har givet inspiration til morsomheder på Twitter. Se et lille udvalg her: (Foto: Søren Bidstrup © Scanpix)

Henrik Sass Larsen måtte i dag opgive drømmen om en ministerpost. Og der gik ikke lang tid fra, at den nyhed ramte Danmark, før de første kommentarer ramte Twitter.

På Twitter har sagen, om Henrik Sass Larsens problemer med at blive sikkerhedsgodkendt af PET, allerede fået sit eget emnenavn: "SassGate".

- Efter Sass-gate vil rockeres trussel blive omformuleret til 'giv mig 10.000 eller jeg ringer og snakker om min børnesag', skriver komikeren Sebastian Dorset.

Vitser fra valgkampen

Niels Hartvig mener, at kunne spore en sammenhæng mellem valgkampen og dagens nyhed:

- Breaking: det viser sig at Sass' rocker forbindelser blev sure over al den valgsnak om at de bredeste skuldre skulle betale mere, skriver han under brugernavnet Umbraco.

Også Leoparddrengen har taget fat i en af valgkampens meget omtalte fraser i en af sine twitteropdateringer om sagen.

- Vidner oplyser at Sass under besøget på det tadjikiske Bandidos-bordel råbte '12 minutter mere - bare 12 minutter mere!, skriver Leoparddrengen.

Hvad med Jønke?

Martin Moen Wulffeld er egentlig ikke så interesseret i selve "SassGate", men spørger til, hvordan det kommer til at påvirke valgene fremover.

- Vil det sige det bliver mere end svært at få valgt Jønke ind på borgen?, spørger Martin Moen Wulffeld.

De mere seriøse

Det er dog ikke kun morsomheder der florerer på Twitter. Mange bruger netværket til at sætte spørgsmålstegn ved, om det nu også er hele historien, som vi har fået i dag, eller om der ligger mere bag.

- Har du et bud på hvad der er den rigtige forklaring på sass Larsen-sagen? Det er lidt irriterende at få en kvart sang fra de varme lande, spørger brugeren Allan Ohms sine med-twittere.

Men der er også flere der har sympati med den tidligere socialdemokratiske kronprins.

- Jeez. Får da helt ondt af Henrik Sass. Stakkels fyr, skriver Kristoffer Meinert.

Facebook
Twitter