JP/Politiken køber og tester prostituerede

Et datterselskab til JP/Politikens Hus tester og anmelder prostituerede i håb om at blive den største udbyder af massageannoncer på nettet. Ikke noget problem, lyder det fra bladhuset.

(Foto: © Steffen Ortmann, Scanpix)

JP/Politikens Hus har tre gange købt sex hos prostituerede og anmeldt "varen" på internettet.

Og bladhuset har planer om at gøre det igen, skriver gratisavisen metroXpress.

Handlerne er foretaget af en ansat i datterselskabet, Seksuel Kulturformidling, som efterfølgende har "anmeldt" pigerne og deres ydelser på sex-hjemmesiden Side6.dk, der ligeledes ejes af bladhuset.

Ikke noget problem

Hos JP/Politikens hus erkender administrerende direktør, Lars Henrik Munch, at handlerne finder sted.

- Målet er, at Seksuel Kulturformidling skal være den største udbyder af massageannoncer og sexsider på nettet, og hvis anmeldelser af massagepiger hjælper til at nå det mål, har jeg ikke noget problem med det, siger han.

Socialdemokraternes ligestillingsordfører, Kirsten Brosbøl, er rystet over, at et datterselskab til JP/Politikens Hus køber, tester og anmelder prostituere­de

- Vi ved, at det er skadeligt for et menneske at sælge sig selv til sex. Det kan få store fysiske og psykiske konsekvenser, som kan vare resten af livet. Det har sexkunderne også et ansvar for. Derfor burde en stor mediekoncern som JP/Politikens Hus holde sig for god til at medvirke til udnyttelse af kvinder i prostitution, siger hun.

Også forstanderen for Reden i København, Dorit Otzen, der driver flere opholdssteder for prostituerede, kalder det "usmageligt".

ExternalContent