Julepakker fundet efterladt på fynsk vej: Blev bragt ud af politiet

Et par friske politibetjente tog sagen i egen hånd, da otte pakker blev fundet på gaden i Kerteminde.

Lokale politibetjente agerede postbude, da en bunke efterladte pakker i går blev fundet i Kerteminde. (Foto: Mads Claus Rasmussen © Scanpix)

Når politibetjente ringer på døren, er det sjældent for at overraske beboeren med en glædelig nyhed.

Men i går aftes fik otte borgere i Kerteminde på Fyn besøg af ordensmagten i et usædvanligt ærinde, skriver fyens.dk.

Politiet havde tidligere på dagen modtaget en anmeldelse fra en borger, der havde fundet otte uåbnede pakker, som var blevet efterladt midt på Marinavejen i Kerteminde.

Undgik "administrativt halløj"

Personen havde i første omgang forsøgt at aflevere dem i postbutikken hos den lokale købmand, men her var personalet ikke meget for at modtage postforsendelser, så borgeren tog dem med hjem og ringede til det lokale politi.

- Det viser sig, at der er tale om otte pakker, som alle skal leveres til borgere i Kerteminde. Og frem for at køre dem til Odense og registrere dem som hittegods - med en masse administrativt halløj - beslutter vi i samråd med vagtcentralen, at vi deler dem ud, siger Ehm Christensen, der er vagthavende hos Fyns Politi, til DR Nyheder.

Ingen fast sidegesjæft

Der står dog ikke noget nævnt i politirapporten omkring, hvordan borgerne reagerede på at få besøg af de alternative postbude i politiuniform.

Overvejer I at gøre det til en lille sidegesjæft i Fyns Politi at levere pakker, når I alligevel er ude på patrulje?

- Haha, det er der vist ikke tid til normalt, men i den gode sags tjeneste gjorde vi det denne her gang, lyder det fra Ehm Christensen fra Fyns Politi.

Facebook
Twitter