Kamphund fanget efter nyt overfald

En mand blev bidt flere gange i armen, men havde alligevel held til at fange fritløbende kamphund. Politiet mener at vide, hvem hundens ejer er.

Bull Terrieren er foreløbig anbragt i et internat. (© colourbox)

Til trods for at en bidsk hund sprang op og bed ham flere gange i armen, var en mand søndag formiddag alligevel i stand til at fange dyret og binde det til en lygtepæl.

Overfaldet er det seneste i en række af episoder, hvor kamphunde er gået til angreb på sagesløse.

Gik tur på havnen

Ifølge Københavns Vestegns Politi var manden og hans hustru ude at gå på havnen i Ishøj. De havde været til familiefest i området, og ville lige lægge vejen forbi den dømte it-svindler Stein Baggers beslaglagte yacht, da hunden kom løbende mod dem.

Fordi dyret havde et blåt reb om halsen var det muligt for manden at indfange det. Politiet har nu kørt kræet til et internat, indtil det står klart, hvad der videre skal ske. Der er tilsyneladende tale om en Staffordshire Bull Terrier.

Opfordrer til lovindgreb

Politiet har en formodning om, hvem hundens ejer er.

De mange overfald fik i weekenden Venstres retsordfører, Kim Andersen, til at kræve et totalt forbud mod kamphunde. Han vil opfordre regeringen til at sætte farten op i det særlige hundeudvalg, der i øjeblikket er ved at granske behovet for en lovændring.

Facebook
Twitter