Karen Hækkerup stopper som direktør for Landbrug & Fødevarer

Den tidligere minister har ikke et nyt job på hånden, men ønsker at bruge mere tid på sin familie

Karen Hækkerup stopper som direktør for Landbrug og Fødevarer. Hun har ikke et nyt job på hånden, men ønsker at bruge mere tid på sin familie efter en årrække med tunge poster som først folketingspolitiker, siden minister og senest direktør for landbrugets interesseorganisation. (Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix) (Foto: NILS MEILVANG © Scanpix)

Karen Hækkerup stopper som direktør for Landbrug & Fødevarer efter fire år på posten.

Hun har ikke et nyt job på hånden, men ønsker at bruge mere tid på sin familie efter en årrække med tunge poster som først folketingspolitiker, siden minister og senest direktør for landbrugets interesseorganisation. Det oplyser hun ifølge Ritzau i en pressemeddelse.

- Nu er tiden kommet, til at jeg vil prioritere min familie. Jeg vil give mig god tid til at finde ud af, hvad det næste skridt i min karriere skal være, siger Karen Hækkerup i en pressemeddelelse fra Landbrug & Fødevarer. Karen Hækkerup blev ansat som direktør for Landbrug & Fødevarer i 2014, hvor hun samtidig stoppede som justitsminister i den daværende SR-regering og forlod Folketinget.

Karen Hækkerup understreger, at det ikke har været en let beslutning at stoppe. - Jeg har prøvet at tage springet før. Det gjorde jeg, da jeg forlod politik. Nu går jeg fra et absolut topjob.

Facebook
Twitter