Kim Larsen får lov til at ryge på scenen

I Esbjerg har det ellers røgfri Musikhuset givet Kim Larsen lov til at ryge, når han i næste uge optræder på stedet.

(Foto: Leif Schiller © DR)

I Esbjerg har det ellers røgfri Musikhuset givet Kim Larsen lov til at ryge, når han i næste uge optræder på stedet.QuickVote:

Den 22. og 23. oktober går Kim Larsen på scenen i Esbjerg, og Musikhuset har altså ikke tænkt sig at smide ham ud, hvis, eller rettere, når han tænder en cigaret eller flere under koncerten.

Musikhusets direktør er dog klar over, at det nok vil provokere nogen, at Kim Larsen får lov til at ryge i det ellers altså røgfri hus.

- Jeg mener, at Kim Larsens rygning er en del af hans kunstneriske udtryk. Cigaretter og Kim Larsen hører jo ligesom sammen. Og da han står fire meter fra de nærmeste publikummer, er hævet to og en halv meter over gæsterne og desuden befinder sig et 25.000-27.000 kubikmeter stort scenerum i en sal, hvor ventilationsanlægget kan omsætte 100.000 kubikmeter luft i timen, så har jeg vurderet, at røgen ikke kan genere nogen, siger Torben Seldrup til Jydske Vestkysten.

Torben Seldrup vurderer samtidig, at et rygeforbud nok heller ikke allgevel ville hjælpe, da Kim Larsen formentlig alligevel ville ryge som han plejer.

Selvom Kim Larsen altså får lov til at ryge, så understreger direktøren, at Musikhuset fortsat er et røgfrit sted, og beslutningen om at lade Kim Larsen ryge er ikke vendt med hverken Larsen selv eller hans manager.

Musikhuset har dog ikke tænkt sig at stille et askebæger frem til Kim Larsen.

Mens Lune Larsen altså får lov til at ryge på scenen i Esbjerg, så har Musikteatret i Vejle forbudt ham at ryge der.

Kim Larsen har netop deltaget i en kampagne i utilfredshed over rygeloven.

Hvad synes du? Er det godt at Kim Larsen får lov til at ryge på scenen? Deltag i debatten her.

Facebook
Twitter