Knivstikkeri i Prag: Opgør mellem to grupper

Et opgør mellem to grupper af anden etnisk herkomst var årsag til knivstikkeri, oplyser rejseselskabet Rejsemælgeren.

Tusindvis af unge fra danske handelsskoler og gymnasier rejser til Prag i uge 7. (Foto: Flickr by NA.dir © Flickr)

Ifølge rejsearrangøren Rejsemælgeren var det et opgør mellem to grupper af danskere af anden etnisk herkomst, som var årsag til knivstikkeriet på Hotel Panorama i Prag.

- Manden har det fint, han er stukket i armen og ambassaden er ude hos ham, oplyser Daniel Straub, chefguide rejseselskabet Rejsemægleren.

Rejsemægleren kan ikke oplyse, om gerningsmanden er blevet anholdt.

Rejseselskabet oplyser, at de i løbet at de næste tre timer sender 4500 unge danskere hjem med bus, efter planlagt afgang.

Tusindvis af unge danskere i Prag

Knivstikkeriet sker blot to dage efter et andet knivoverfald fandt sted på en natklub i Prag, hvor flere tusind unge danskere holder ferie i uge 7.

I uge 7, 8 og 9 sender Rejsemælgeren elever fra knapt 90 danske gymnasier og handelsskoler til Prag, oplyser Kristian Aksel Nielsen, Rejsemægleren.

------------------------------------------------

I første version af denne artikel fremstod det kortvarigt som om, at 4.500 unge var taget tidligt hjem fra Prag på grund af det aktuelle knivstikkeri. Denne oplysning var ikke korrekt, men skyldtes en misforståelse mellem dr.dk og rejseselskabet i vores første interviewsamtale. Oplysningen blev rettet øjeblikkeligt, da vi kort efter lavede et uddybende interview med rejseselskabet. Først derefter blev historien prioriteret - dvs. fremhævet - på dr.dk/nyheder og lagt ud på forsiden af dr.dk.

FacebookTwitter