Københavns Politi: Et lig af en kvinde er blevet fundet i vandet ved Amager

En person så liget i vandkanten og ringede til politiet.

Der er her til eftermiddag fundet et kvindelig i vandet ud for det sydvestlige Amager. I farvandet udfor har man søgt efter den savnede svenske journalist Kim Wall. (© Scanpix)

Klokken 15.41 modtog Københavns Politi et opkald fra en borger, der havde set et lig i vandkanten på sydvestsiden af Amager.

Politiet har efterforskere på stedet, der mere præcist ligger en kilometer syd for motorvejsbroen, og bekræfter over for DR Nyheder, at der fundet et kvindelig.

Men vagtchef ved Københavns Politi Henrik Stormer kan på nuværende tidspunkt hverken be- eller afkræfte, om det er liget af den 30-årige svenske journalist Kim Wall, der er eftersøgt i forbindelse med sagen om den sunkne ubåd 'Nautilus'.

- Men det er naturligvis i forbindelse med efterforskningen af den sag, at vi melder det ud (at de har fundet et lig, red.), siger vagtchefen.

Kim Wall har været eftersøgt, siden natten til den 11. august, hvor hendes kæreste slog alarm. Det gjorde han, fordi Kim Wall ikke var vendt tilbage efter en tur i ubåden 'Nautilus' med ubådskaptajn Peter Madsen.

Han fortalte i Københavns Byret i dag, at den svenske kvinde omkom i en ulykke på ubåden, og at han efterfølgende "begravede hende til søs".

Københavns Politi oplyser på Twitter, at der vil blive afholdt en kort pressebriefing klokken 20.30 som følge af ligfundet.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk