Københavns Politi offentliggør video af efterlyst

På videoen kan man se, hvordan den mistænkte placerer en sort plastikpose foran nærpolitistationen på Nørrebro.

Københavns Politi har offentliggjort en overvågningsvideo af den efterlyste fra nattens eksplosion i Hermodsgade på Nørrebro.

- Personen bærer tøj, der minder om efterårs- eller vinterbeklædning. Hvis borgere ser folk, der er klædt usædvanligt for årstiden, vil vi opfordre dem til at kontakte politiet på 114, skriver Københavns Politi i pressemeddelelsen.

På videoen kan man se, hvordan den mistænkte placerer en sort plastikpose foran nærpolitistationen.

Indtil videre har mindst 76 borgere henvendt sig med oplysninger angående eksplosionen i nat.

Vidner efterlyses

Tidligere i dag holdt politiet et pressemøde, hvor man efterlyste flere konkrete vidner. Blandt andet en taxachauffør og to cyklister, der i nat kørte forbi gerningsstedet.

- Alt, hvad man kan have observeret i går nat, er vigtigt, sagde chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov.

Eksplosionen på nærpolitistationen på Nørrebro i nat er den anden på blot en uge i København. Men Københavns Politi vil endnu ikke kæde eksplosionen på Nørrebro sammen med eksplosionen ved Skattestyrelsen på Østerbro tirsdag aften.

Alligevel betragter statsminister Mette Frederiksen (S) situationen som så alvorlig, at hun i dag har meddelt, at hun vil indkalde Regeringens Sikkerhedsudvalg, der træder sammen, når sager om landets sikkerhed skal drøftes.

- For politiets ansatte og landets borgere er det afgørende, at vi alle kan føle os trygge, når vi går på arbejde, og når vi bevæger os rundt i vores byer, udtaler statsministeren ifølge en pressemeddelelse.