Kørte 12-årig pige ned, stak af og efterlod rød Porsche

Flugtbilisten er stadig på fri fod, oplyser politiet.

I går eftermiddag kort før klokken 15 blev en 12-årig pige kørt ned på Elverdamsvej i Kirke Hyllinge af en kvindelig fører i en rød Porsche. Pigen brækkede sit ben og blev hjulpet af flere vidner på stedet.

Til gengæld stak den kvindelige fører af i en sort VW Golf, hvor en mand førte bilen. Den røde Porsche blev efterladt på gerningsstedet.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Politiet har endnu ikke pågrebet nogen mistænkte, oplyser politikredsens vagtchef.

- Så vi vil stadig meget gerne høre fra vidner, der har set eller ved noget, siger vagtchef Henrik Olesen, der ikke ønsker at kommentere, om de har nogle konkrete mistænkte i sagen.

I døgnrapporten beskriver politiet, at den kvindelige fører efter påkørslen kom tydeligt chokeret ud af sit køretøj med et mindre kældedyr i armene.

Stjålet bil kan spille central rolle

Bag ved Porschen kørte en sort VW Golf, der blev ført af en mand.

Manden trøstede kvinden, hvorefter de begge satte sig ind i den sorte Golf og kørte fra stedet.

Politiet har efter påkørslen fundet frem til, at den efterladte Porsches nummerplade tilhører en anden bil - nemlig en VW Golf, der blev stjålet fra Ølsted i Nordsjælland natten mellem søndag og mandag.

Politiet undersøger nu, om flugtbilen er identisk med den efterlyste VW Golf fra Ølsted.

I døgnrapporten har politiet givet følgende signalement af flugtbilisten og manden i Golfen, som de har stykket sammen via flere vidner, der overværede påkørslen:

Kvinden er lys i huden og dansk af udseende med langt, lyst hår. Hun har en almindelig kropsbygning, er 40-45 år og 165-170 cm høj. Hun har en spids næse og medbragte en kat eller en hund.

Manden vurderes til at være mellem 40-45 år. Han er lys i huden, og også håret er lyst. Desuden bar han en sort bomberjakke.

Facebook
Twitter