Komiker går til kamp mod skyderier

Komikeren og radioværten Mads Vangsø har fået nok af skyderier blandt tilfældige mennesker i København. Han vil have, at vi som borgere siger stop.

Komiker og radiovært Mads Vangsø spiser tit på Joe & the Juice i indre København med sin to-årige datter. Han vil ikke finde sig i skyderier længere. (Foto: Bax Lindhardt © Scanpix)

Komikeren og radioværten Mads Vangsø har fået nok af skyderier på tilfældige steder i København. I en helsides annonce spørger han Folketinget, om han kan trække en skudsikker vest til sin datter fra i skat.

"Kære Folketing, Kan jeg få fradrag for en skudsikker vest til min datter, Rigmor. Jeg bor i København?".

Sådan lyder en helsides annonce i Ekstra Bladet i dag. Manden bag annoncen er komikeren og radioværten Mads Vangsø, der oven på gårsdagens skyderi i det indre København har fået nok.

- Det kunne ligeså godt have ramt uskyldige. Den restaurant, hvor der blev skudt forleden, spiser min bror middag, og på den cafe, der blev skudt på i går, sidder jeg og spiser frokost med min kæreste, min datter og mine venner, når jeg har tid, siger Mads Vangsø til ekstrabladet.dk.

Høster opbakning

Mads Vangsø har indrykket annoncen for sine egne penge, men høster bred opbakning for sit initiativ hos andre kendte, Ekstra Bladet har talt med.

Og selv om han har adresseret sin annonce til politikerne i Folketinget, så er det ikke dem, der er den egentlige målgruppe, siger han.

- Det er mest til alle os borgere i Danmark, fordi vi skal huske hinanden på, at skyderier aldrig må blive hverdag i Danmark. Vi må aldrig acceptere den slags, siger han.

Facebook
Twitter