Kommune vil have Anna Mee undersøgt igen

En ny advokatundersøgelse skal se på nye oplysninger om renovering af eks-borgmesterens hjem.

Foto fra pressemødet 25 oktober 2017, da Anna Mee Allerslev meddelte, at hun trak sig fra politik i København. (Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen © Scanpix)

Københavns Kommune beder nu advokatfirmaet Horten om at lave ny undersøge af kommunens tidligere beskæftigelses- og integrationsborgmester Anna Mee Allerslev (R).

Det skriver BT.

- Vi har bedt advokatfirmaet Horten, som er kommunens juridiske rådgiver i sagen, vurdere, om de artikler, der har været fremme i medierne i de seneste dage, indeholder nye oplysninger af betydning for Hortens oprindelige vurdering.

- Vi vil oversende den nye vurdering til Folketingets Ombudsmand som supplement til den redegørelse, som kommunen fremsendte til ombudsmanden den 22. januar 2018, oplyser den administrerende direktør i Københavns Kommunes beskæftigelses- og integrationsforvaltning, Bjarne Winge.

Undersøgelsen kommer i kølvandet på, at BT har kunnet fortælle, at Øens Murerfirma har stået for hovedentreprisen på Anna Mee Allerslevs lejlighed på Østerbrogade.

Samme firmas direktør, Jan Elving, er en personlig ven af Anna Mee Allerslev. Som led i hovedentreprisen har Øens Murerfirma ifølge BT betalt regninger for over 25.000 kroner for Anna Mee Allerslev.

Anna Mee: Grove påstande

Hovedpersonen, Anna Mee Allerslev, fastholder, at Øens Murerfirma ikke har stået for hovedentreprisen.

- Fakta er, at der i det omtalte forlig var flere parter involveret, da den pågældende håndværker havde flere anklager. Det er privat, hvordan og hvorfor dette forlig blev udformet, som det gjorde.

- Men BT kan ikke dokumentere, at Øens Murerfirma uberettiget har betalt nogle regninger for os. Det har de selvfølgelig ikke, og BT kender ikke forliget og kan ikke dokumentere deres grove påstande, skriver hun på sin Facebook-profil.

/ DR Nyheder /

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk