Kritik af DR: Penis-sketch var langt under bæltestedet

- I kan simpelthen ikke være bekendt at sende et indslag under bæltestedet. Sådan lyder kritikken fra flere DR-seere efter Danmarks Indsamling.

Søren Rasted fra Hej Matematik sagde selv, at han ville sætte sin karriere på spil, hvis danskerne spyttede i kassen til det store indsamlingsshow til fordel for Afrikas børn på flugt fredag aften.

Og skal man tro flere af DR's seere af Danmarks Indsamling lykkede det ham til fulde, da han gik på scenen sammen med Anders Breinholdt forklædt som nosser. De to fik selskab af Lars Brygmann klædt ud som en stor penis og Martin Buch, der skulle ligne et numsehul.

- I kan simpelthen ikke være bekendt at sende et indslag under bæltestedet, som det vi lige har set cirka klokken 22.30, hverken i DR eller i indsamlingen til børn. Skam jer, og så for licenspenge, lød det kort efter sketchen fra Ib Schmidt-Sørensen.

VIDEO: SE DEN OMDISKUTEREDE SKETCH HER

Klamt

Han fik fuld opbakning fra Claus, der havde sat næsen op efter et godt underholdningsprogram til fordel for børn i nød:

- Ikke en uddeling af kønsorganer og perverse jokes i et lokale fyldt med børn. Temmeligt upassende og rent ud sagt klamt, lød hans kommentar på Facebook efterfølgende.

Det er ikke første gang, at folk kalder Danmarks Indsamling for upassende. Sidste år gik Medina på scenen i en gennemsigtig bluse, hvor man tydeligt kunne se sangerindens bryster.

Medina viste bryster

Dengang beklagede DR Medinas påklædning.

- Vi har fået et par klager fra seere, som var forargede og fandt det upassende, at vi viser den slags i familiefjernsyn. Det har de helt ret i. Og det har vi beklaget, sagde Carl Otto Dethlefsen, der er redaktør på Danmarks Indsamlingen 2011, til eb.dk.

VIDEO: SE DEN OMDISKUTEREDE SKETCH HER

Sketch under lavmålet eller ej, danskerne valgte at donere 87 millioner kroner til Danmarks Indsamling, der dog fik denne kommentar med fra en seer.

- Danmarksindsamlingen plejer at give hele Danmark en god og sober oplevelse. I aften har det været langt under lavmålet, med et utroligt plat indslag langt under bæltestedet, der ikke hører hjemme i et program, hvor vi samler ind til børn, lyder det fra H. C. Willumsen.

Du kan se eller gense sketchen i boksen ude til højre. OBS: Nok mest for voksne

HVAD MENER DU? ER SKETCHEN OVER GRÆNSEN? DELTAG I DEBATTEN NEDENFOR.

Facebook
Twitter