Kritik af sexmesse i påskedagene

En provst i Aalborg kritiserer i skarpe vendinger Aalborghallen for at lægge lokaler til noget så "ugudeligt", som Erotic World sexmesse netop i påskedagene. Direktøren for Aalborghallen fralægger sig ethvert moralsk ansvar i den forbindelse.

En provst i Aalborg kritiserer i skarpe vendinger Aalborghallenfor at lægge lokaler til noget så "ugudeligt", som Erotic Worldsexmesse netop i påskedagene. Direktøren for Aalborghallen, ErnstTrillingsgaard, fralægger sig ethvert moralsk ansvar i denforbindelse.

Langfredag, en af den kristne kirkes mest hellige dage, blev déndag, hvor Erotic World sexmessen slog dørene op i Aalborghallen. Ogat det lige netop skulle være på denne hellige dag, kalder provstJørgen Juul fra Gistrup Sogn i et åbent brev til Aalborghallensledelse, for "ugudeligt". Det skriver Morgenavisen Jyllands-Posteni dag.

- Det er ugudeligt. Det ligger dybt i den kristne tankegang, atman tager afstand fra kødets lyst. Kald mig snerpet og gammeldags.Ideen om at opfordre til sexdyrkelse i det offentlige rum, finderjeg forkert, siger provsten ifølge avisen.

Hal-ledelsen afviser kritikken.

- Det er ikke vores job at være smagsdommere. Hvis et politiskparti ønsker at leje vores hal til et årsmøde, er vi jo heller ikkesmagsdommere. Ligeleds er vi også parat til at leje hallen ud tilforskellige religiøse bevægelser, siger direktør for Aalborghallen,Ernst Trillingsgaard til avisen.

FacebookTwitter