Kvinde hårdt kvæstet af stenkast fra bro: Tysk politi efterlyser hjælp fra lastbilchauffører

Politiet vil gerne i kontakt med chauffører med videokameraer, der er kørt fra Danmark mod Tyskland tirsdag aften.

En sten kastet fra denne motorvejsbro på Fyn førte i 2016 til, at en tysk kvinde mistede livet, (Foto: Sonny Munk Carlsen © © Scanpix)

Tysk politi har endnu ikke foretaget nogle anholdelser, efter at en dansk kvinde sent tirsdag aften fik en sten kastet ned på sin bil fra en motorvejsbro nær grænsen til Danmark.

Derfor beder tysk politi nu de danskere om hjælp, der passerede området ved afkørsel "Gottrupel" og "Barderup" på A7-motorvejen mellem klokken 21 og 23.

Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på vegne af politiet i Flensborg i en pressemeddelelse.

Politiet vil særligt gerne i kontakt med lastbilchauffører, der er kommet fra Danmark. Helt konkret efterspørger de lastbiler med videokameraer, der optog på det pågældende tidspunkt og kom kørende fra Danmark og over grænsen til Tyskland.

Tysk politi opfordrer også alle andre trafikanter til at henvende sig, hvis de har set noget mistænkeligt i tidsrummet.

Dansk kvinde blev hårdt kvæstet

Den 58-årige danske kvinde fik smadret forruden på sin bil, da den blev ramt af en granitsten, da hun kørte under en motorvejsbro ved Ellund på den tyske motorvej A7 omkring klokken 22.

Stenkastet skete en halv time efter, at der havde været en lignende hændelse få kilometer derfra.

Kvinden blev hårdt kvæstet og blev indlagt på et hospital i Flensborg. Hun er dog uden for livsfare, oplyste tysk politi onsdag.

Fyns Politi har efter hændelsen kontaktet kollegerne syd for grænsen for at afklare, om sagen kan have forbindelse til et dødeligt stenkast på Fyn i 2016 og flere andre sager om stenkast, der har hærget de fynske motorveje de seneste to år.